SC Medicalma Vision SRL, Râmnicu Vâlcea

1 Recenzie
SC Medicalma Vision SRL
Strada Mihail Eminescu Nr. 24, Bl B13, Sc C, Ap 1, Vis-a -vis de TIC TAC
240235 Râmnicu Vâlcea - Ostroveni
Vâlcea
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J40/9837/2012
CIF
30598594

Descriere

Ştim că fiecare persoană este unică şi la fel sunt şi ochelarii pe care îi poartă.Din acest motiv fiecare pereche de ochelari va fi personalizată în funcţie de nevoile medicale, dar şi estetice ale clienţilor noştri.Părerea nostră este că o prescripţie de ochelari corectă se poate obţine doar în urma unui consult oftalmologic complet-astfel putând fi depistate şi alte afecţiuni ce necesită un tratament oftalmologic de specialitate În cadrul opticii Medicalma Vision consultul oftalmologic este realizat de către o echipă tânără de medici oftalmologi cu aparatură de ultimă generaţie încercând să acoperim toate patologiile oculare atât ale adultului cât şi ale copilului. Optica Medicalma Vision satisface toate necesităţile în alegerea : ramelor de ochelari, lentilelor pentru ochelari de vedere, lentilelor de contact cu dioptrii, accesoriilor optice. Pentru a fi cu adevărat aproape de clienţii noştri, le pregătim periodic oferte speciale şi promoţii la pachete integrate de optică medicală.

 1. About Us
 2. Contact
 3. Galerie Foto
 4. Ochelari De Soare
 5. Promotii

Profil lung
MEDICALMA VISION -prima optică lounge din Râmnicu Vâlcea Stim că fiecare persoană este unică si la fel sunt si ochelarii pe care îi poartă.Din acest motiv fiecare pereche de ochelari va fi personalizată în functie de nevoile medicale, dar si estetice ale clientilor nostri. Părerea nostră este că o prescriptie de ochelari corectă se poate obtine doar în urma unui consult oftalmologic complet-astfel putând fi depistate si alte afectiuni ce necesită un tratament oftalmologic de specialitate. În cadrul opticii Medicalma Vision consultul oftalmologic este realizat de către o echipă tânără de medici oftalmologi din Bucuresti si din Râmnicu Vâlcea cu aparatură de ultimă generatie încercând să acoperim toate patologiile oculare atât ale adultului cât şi ale copilului.
De asemenea avem consultatii optometrice gratuite pentru cei care doresc doar schimbarea ochelarilor de vedere. Optica Medicalma Vision satisface toate necesităţile în alegerea : ramelor de ochelari, lentilelor pentru ochelari de vedere, lentilelor de contact cu dioptrii, accesoriilor optice.
Pentru a fi cu adevărat aproape de clienţii noştri, le pregătim periodic oferte speciale şi promoţii la pachete integrate de optică medicală.
Cuvinte cheie:
Oftalmologie, Optică medicală
Localităţi servite
Bucuresti, Râmnicu Vâlcea
Limbi străine vorbite
Franceza, Engleza
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
SC Medicalma Vision SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Profesionisti, grija pentru pacienti, rame si lentile de calitate Recomand!!! David M.

cu mai mult de 6 luni în urmă

Multumim pentru aprecieri!

Scrie o părere pentru SC Medicalma Vision SRL!

Cunoşti firma SC Medicalma Vision SRL? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Georgiana Rapan
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

0350 424222

0725 244 223

  Produse

  CONSULT OFTALMOLOGIC Consultul oftalmologic cuprinde : Autokerato-refreactometrie ; Examen biomicroscopic pol anterior si posterior; Corectie optica adecvata ; Masurarea tensiunii intraoculare ; Prescriere de ochelari si consultanta estetica.

  Servicii medicale In cadrul cabinetului de oftalmologie dotat cu aparatura de ultima generatie ,puteti beneficia de urmatoarele servicii medicale : consultatii oftalmologice ; tratamente oftalmologice ; corectie optica ; camp vizual ; topografie corneana ; exoftalmometrie ; skiascopie; dezobstructii de cai

  Servicii

  Facebook

  Firme similare în apropiere

  1. Mihai Eminescu Nr. 22 Bl. B. 12 Sc. A Et. 1 Ap. 8
   240060  Râmnicu Vâlcea
  2. Calea Lui Traian 80
   240082  Râmnicu Vâlcea
  3. Strada Regina Maria Nr. 5, Bl. J, Et. Parter
   240140  Râmnicu Vâlcea
  4. Regina Maria Nr. 5 Bl. J Et. P
   240140  Râmnicu Vâlcea
  5. Strada Popa Sapcă Bl. T 5A
   240590  Râmnicu Vâlcea
  6. Strada Straubing Nr. 41
   240643  Râmnicu Vâlcea
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere