SC ADICHIM SRL, Râmnicu Vâlcea

2 Păreri
SC ADICHIM SRL
Strada Stolniceni Nr. 17
240484 Râmnicu Vâlcea
Vâlcea
0745 918 912
Pagină verificată, ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J38/320/2008
CIF
RO 23474437

Descriere

Societatea ADICHIM SRL comercializeaza produse chimice ambalate si vrac, materiale de constructii ambalate (soda caustica, soda calcinata, acid clorhidric, acid azotic, formol, hipoclorit, silicat de sodiu, ipsos, var ciment, huma, clorura de var, sulfat de aluminiu etc).


Cuvinte cheie:
Produse Chimice, Ciment, Var, Acizi, Soda Caustica, Hipoclorit, Soda Calcinata, Formol, Materiale de Constructie Ipsos
SC ADICHIM SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

12 martie 2017

DOMNILOR PATRONI DE LA SC . ADICHIM SRL . IMI VINE SA PLANG DE MILA DV. CHIAR ASA CORECTI SUNTETI ? NU MAI ODATORIE AVETI , CELELALTE DATORI CARE LE AVETI CATRE DIFERITI FURNIZORI CUM LE NUMITI . DECE ATI AJUNS SA FITI DATOR LA FISC DACA PLATEATI LA TIMP ASA CUM ZICETI ,PE DEA SUPRA MAI DUCETI SI LUMEA IN EROARE CA SUNTETI ASA CORECTI . CU DATORIILE PE CARE LE AVETI CATRE FURNIZORI CAND AVETI DE GAND SA LE ACHITATI , DUPA CUM AM AFLAT MERGETI DIN TEAPA IN TEAPA . ASTI PE CARE DV. II CONSIDERATII DUSMANII SUNT CEI CARE VA AJUTAT IAR VOI ACUM II CONSIDERATII DUSMANII, HALAL CONDUCERE LA FIRMA ASTA . DE CE ATI FACUT ALTA FIRMA ( SC VIA FLORCHIM SRL ) DACAVA CREDETI ASA SERIOSI . ATENTIE PARTENERII DE AFACERII FERITIVA DE ASTFEL DE OAMENII ASA CUM VAM SPUS TEPARIIIIII CU ACTE IN REGULA ,SI NOI VA URAM SA VA AJUTE DUMNEZEU DUPA FAPTELE PE CARE LE FACETI, CHIAR PUTETI SA DORMITI LINISTITI CU CAPUL PE PERNA ,CHIAR NU AVETI UN DUMNEZEU CA TOT POMENITI DE EL , EU ZIC SA NU MAI IL BAGATI PE DUMNEZEU CA E PACAT SI VA VEDE , PUNETI MANA SI ACHITATIVA DATORIILE DACA INTRADEVAR VRETI SA INTRATI IN RANDUL OAMENILOR CINSTITII. SUCCES CU NOUA FIRMA PE CARE ATI DESCHISO SC VIA FLORCHIM SRL NE MAI AUZIM DL. PADINA .

22 noiembrie 2016

Ce-i mai mari T***** , datori la stat ,furnizori,conturi blocate etc. Nu va incurcati cu o astfel de de firma . Daca nu aveti ce face cu bani incepeti o colaborare ca SC ADICHIM SRL . Grija mare a deschis o alta firma SC *** ******** SRL
Comentariu

24 noiembrie 2016

CEL CARE A SCRIS ACESTE RANDURI TREBUIA SA AIBA CURAJ SA SE SEMNEZE.ESTE ADEVARAT CA AVEM PROBLEME IN CEST MOMENT CU O DATORIE LA FISC, DAR NU PT EVAZIUNE CI PT CA AM FOST CORECTI SI AM INREGISTRAT ORICE LEU IN CONTABILITATE. CAND PLATEAM PE DATA DE 10 ALE FIECARUI LUNI NU SPUNE NIMEN NIMIC.NIMENI NU SI-A PUS PROBLEMA CA AVEM 2 SUTE DE MII DE LEI RON DE RECUPERAT DE LA FIRME AFLATE IN INSOLVENTA SAU FALIMENT ,SAU FIRME CARE NE-AU TRAS TEPE SI NU MAI PUTEM RECUPERA BANII NICI CU POLITIA .AVEM DOSARE DESCHISE PT ELE SI NU REUSIM NIMIC.DAR ASTA ESTE VOM REUSI SA NE ACHITAM PANA LA URMA DE TOTI PT CA FIRMA SI-A PLATIT TOATE CREDITELE SI FACEM EFORTURI DEOSEBITE SA PLATIM SI ACESTI BANI.NU RAMANEM DATORI LA NIMEN SI NICI NU NE ASCUNDEM SUB EFECTUL INSOLVENTEI SAU AL FALIMENTULUI, DAR NOI NU VREM ASA CEVA AR FI SIMPLU,DAR NOI VREM SA PLATIM PANA L;A ULTIMUL LEUT.NE MAI VEDEM LA ANU,IN REST PT DUSMANII CARE SUNT CU OCHII PE NOI PT A ACAPARA EI PIATA NOASTRA SI NU POT NUMAI DE BINE SA FIE SANATOSI SI SA-I AJUTA DUMNEZEU. CONDUCEREA FIRMEI ADICHIM.

Scrie o părere pentru SC ADICHIM SRL!

Cunoşti firma SC ADICHIM SRL? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Stolniceni Nr. 17
  240484  Râmnicu Vâlcea
 2. Strada Balciului Nr. 155
  240406  Râmnicu Vâlcea
 3. Uzinei Nr. 3
  240401  Râmnicu Vâlcea
 4. Strada Raureni Nr. 132
  240475  Râmnicu Vâlcea
 5. Strada Uzinei 1
  240050  Râmnicu Vâlcea
 6. Strada Râureni Nr. 87
  240475  Râmnicu Vâlcea
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere