PFA COCOS VASILE, Râmnicu Vâlcea

1 Recenzie
PFA COCOS VASILE
Strada General Magheru Nr. 8, Bl. S1, Sc. C, Ap. 16
240143 Râmnicu Vâlcea
Vâlcea
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Avem experienta in amenajari interioare si exteriare, iar tencuiala mecanizata se efectueaza cu masini de tencuit performante.


Profil lung
Tencuieli mecanizate exterioare Se utilizeaza pentru garduri sau exteriorul casei care urmeaza sa fie placat cu placi termoizolante. Tencuiala exterioara are rolul de egalizarea si pregatirea suprafetei pentru termoizolatie. Adezivul de polistiren este foarte scump in comparatie cu tencuiala mecanizata pe baza de ciment si pentru a obtine o termoizolatie buna se recomanda tencuirea peretilor exteriori! Materialul poate sa fie pe baza de var ciment sub izolatie sau pe baza de ciment pentru suprafetele expuse vremii. Tencuiala se aplica cu ajutorul masinii de tencuit si nu se finiseaza pentru a obtine o aderenta mai buna la lipirea placiilor de polistiren.Echipa noastra executa si termoizolatie in cazul in care suprafata a fost tencuita de noi! Tencuiala pe baza de ciment Tencuielile pe baza de ciment se aplica cu materiale preambalate si au in compozitia lor ciment, var si diversi lianti. Se aplica atat la interior, in bai si bucatarii cat si la exterior.
Aceste tencuieli necesita doua straturi de glet pentru a obtine finisaje perfecte. Si in cazul acestor tencuieli suprafata de aplicare trebuie sa fie pregatita. Aplicarea mecanizat a tencuielilor pe baza de mortare traditionale de va face cu utilaje speciale. Aceste tencuieli au in compozitia lor nisip si ciment si reprezinta un mortar de incarcatura, de aceea finisajele ulterioare sunt mai costisitoare.
Se pot aplica atat la interior cat si la exterior. Tencuielile cu mortare clasice necesita tinci si doua straturi de glet de finisare, pentru obtinerea calitatii dorite.Daca aceste tencuieli sunt mai ieftine in privinta mortarului de aplicare, ele sunt mai scumpe in privinta finisajelor, unde gletul si manopera costa in plus. In toate cazurile, indiferent de mortarul aplicat este foarte important respectarea retetei producatorului si malaxarea la debit constant a mortarelor. Pentru cerere oferta tencuieli mecanizate, preturi, informatii si sfaturi utile cu privire la materiale de tencuieli.
Cuvinte cheie:
Constructii case, Termosistem, Sape mecanizate, Tencuiala mecanizata, Termoprotectie, Glet mecanizat, Tencuieli mecanizate exterioare garduri, Tencuieli mecanizate interioare
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
PFA COCOS VASILE apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Lucrari de calitate.

Scrie o părere pentru PFA COCOS VASILE!

Cunoşti firma PFA COCOS VASILE? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Vasile Cocos
RELAŢII CU PUBLICUL

Trimitere mesaj

0752861202

  Firme similare în apropiere

  1. Strada General Magheru Nr. 16A
   240195  Râmnicu Vâlcea
  2. Strada Regina Maria Nr. 7
   240151  Râmnicu Vâlcea
  3. Strada Regina Maria 2
   240140  Râmnicu Vâlcea
  4. Strada Regina Maria Nr. 21
   240567  Râmnicu Vâlcea
  5. Gib Mihaescu Nr. 2 Bl. S4 Sc. A Ap. 3
   240158  Râmnicu Vâlcea
  6. Strada gib Mihăescu Nr. 22
   240574  Râmnicu Vâlcea
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere